Parembugan Naraguna:PancenaBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, PancenaBot!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 04.21 (UTC)

, Slamet Serayu 02:05, 30 Maret 2007 (UTC)


"Ku" niku sapa nggih? apa mas Anggoro, Slamet Serayu 04:44, 30 Maret 2007 (UTC)

Sip! wis nduwe Robot dhewe, aku juga dadi kepengin nduwe, Slamet Serayu 04:49, 30 Maret 2007 (UTC)

Status[besut sumber]

Tak kira ora perlu sik. Soale supaya wong-wong weruh. Mbiyen ing id: IvanLanin tau nggawe artikel 1000(!) sawengi. Yen ora dikira ndelik-delik mengko. Pancen sip tenan bisa ana bot. Aku kewalahan ... Ayo ngoyak su: :-)Meursault2004ngobrol 14:23, 3 April 2007 (UTC)

Mas ana sing ngerobah 1802 karo 1500 bener apa salah? aku wedi keliwat Slamet Serayu 09:26, 5 April 2007 (UTC) O...sorry mas. Aku rada jarang ngrewangi ya mas, pengin nggawe mad: neng incubator, Slamet Serayu 09:59, 5 April 2007 (UTC)