Paliyan, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paliyan
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupatèn Gunungkidul
Jembar 58.070.000 Ha
Cacah padunung 33.361 jiwa

Paliyan iku kacamatan ing Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonésia. Kacamatan Paliyan wewatesan ing sisih lor karo kacamatan Playen, ing sisih wétan karo kacamatan Wanasari, ing sisih kidul karo kacamatan Saptasari lan ing sisih kulon karo kacamatan Panggang.

Padésan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]