Giring, Paliyan, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Giring
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGiring
Giring kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Giring
Giring
Giring kapernah ing Ngayogyakarta
Giring
Giring
Giring kapernah ing Indonésia
Giring
Giring
Koordhinat: 8°02′42″S 110°33′25″E / 8.04498°S 110.55691°E / -8.04498; 110.55691Koordhinat: 8°02′42″S 110°33′25″E / 8.04498°S 110.55691°E / -8.04498; 110.55691
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanPaliyan
Kodhe laladan
administrasi
34.03.05.2007

Giring iku désa ing Kacamatan Paliyan, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)