Karangdhuwet, Paliyan, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karangdhuwet
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKarangduwet
Karangdhuwet kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Karangdhuwet
Karangdhuwet
Karangdhuwet kapernah ing Ngayogyakarta
Karangdhuwet
Karangdhuwet
Karangdhuwet kapernah ing Indonésia
Karangdhuwet
Karangdhuwet
Koordhinat: 8°09′19″S 110°44′25″E / 8.15528°S 110.74015°E / -8.15528; 110.74015Koordhinat: 8°09′19″S 110°44′25″E / 8.15528°S 110.74015°E / -8.15528; 110.74015
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanPaliyan
Kodhe laladan
administrasi
34.03.05.2004

Karangdhuwet iku désa ing Kacamatan Paliyan, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.