Palencia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Palencia iku kutha kang dumunung ing sisih kulon Spanyol, ya iku ing wewengkon otonom Castile-Leon Spanyol. Padunungé 81.200 jiwa (2005).


Wilayah otonomi Spanyol (comunidades autónomas) Gendéra Spanyol
Andalusia | Aragon | Asturias | Kapuloan Baleares | País Vasco | Kapuloan Canary | Cantabria | Castile–La Mancha | Castile–Leon | Catalunya | Extremadura | Galicia | Madrid | Murcia | Navarra | La Rioja | Valencia | Ceuta | Melilla | Plazas de soberanía


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Palencia&oldid=983480"