Menyang kontèn

Pai daging

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Meat pie
JinisSavory pie
Woworan pokokMeat, pastry
Buku masakan: Meat pie  Médhia: Meat pie
Pai daging ayam lan kelinci

Pie daging yaiku sawijining olahan pie kanthi isi daging sing ringkes lan asring bahan-bahan gurih liyane. Dheweke uga misuwur ing Inggris, [1] Australia, Ghana, Nigeria, Eropa, Selandia Baru, Kanada, Zimbabwe lan Afrika Selatan .

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. Old English pies and puddings