Menyang kontèn

Pagerlor, Sudimara, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pagerlor
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPagerlor
Pagerlor kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Pagerlor
Pagerlor
Pagerlor kapernah ing Jawa Wétan
Pagerlor
Pagerlor
Pagerlor kapernah ing Indonesia
Pagerlor
Pagerlor
Koordhinat: 8°14′21″S 111°21′28″E / 8.23913°S 111.35779°E / -8.23913; 111.35779Koordhinat: 8°14′21″S 111°21′28″E / 8.23913°S 111.35779°E / -8.23913; 111.35779
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanSudimara
Kodhe laladan
administrasi
35.01.12.2002

Pagerlor iku désa ing Kacamatan Sudimara, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.