Menyang kontèn

Ketanggung, Sudimara, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ketanggung
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKetanggung
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Pacitan Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°11′14″S 111°23′10″E / 8.18727°S 111.38609°E / -8.18727; 111.38609Koordhinat: 8°11′14″S 111°23′10″E / 8.18727°S 111.38609°E / -8.18727; 111.38609
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanSudimara
Kodhe laladan
administrasi
35.01.12.2005

Ketanggung iku désa ing Kacamatan Sudimara, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.