Padangsambian Kelod, Denpasar Kulon, Kutha Denpasar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Padangsambian Kelod
Désa
Padangsambian Kelod kapernah ing Kutha Denpasar
Padangsambian Kelod
Padangsambian Kelod
Padangsambian Kelod kapernah ing Bali
Padangsambian Kelod
Padangsambian Kelod
Padangsambian Kelod kapernah ing Indonésia
Padangsambian Kelod
Padangsambian Kelod
Koordhinat: 8°40′22″S 115°11′01″E / 8.67291°S 115.18351°E / -8.67291; 115.18351Koordhinat: 8°40′22″S 115°11′01″E / 8.67291°S 115.18351°E / -8.67291; 115.18351
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KuthaDenpasar
KacamatanDenpasar Kulon
Kodhe laladan
administrasi
51.71.03.2001

Padangsambian Kelod iku désa ing Kacamatan Denpasar Kulon, Kutha Denpasar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Denpasar Kulon, Kutha Denpasar