Oki Setiana Dewi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oki Setiana Dewi
091006053257 oki setiana.jpg
Lair Oki Setiana Dewi
Pakaryan aktris
Taun aktif 2009-saiki
Wong tuwa Sulyanto (bapa), Yunifah Lismawati (ibu)

Oki Setiana Dewi ya iku artis Indonésia kang maragakake tokoh Anna sajeroning filem Ketika Cinta Bertasbih.[1]

Lair[besut | besut sumber]

Oki lair ing Batam, Kapuloan Riau, tanggal 13 Januari 1989. Oki lair saka pasangan trah Palembang, Suliyanto lan Yunifah Lismawati.[1]

Karier[besut | besut sumber]

Sakawit umur 16 taun, Oki ngrantau marang tlatah Jawa lan netep ing Dhépok. Dhèwèké banjur kuliah ing Universitas Indonésia. Oki naté dadi lakon ing FTV sadurungé nganggo jilbab ing taun 2005. Karire ing donya seni peran naté mandeg sadurungé akhire dhèwèké meragake karakter utama sajeroning filem Ketika Cinta Bertasbih.[1]

Saiki Oki duwé kasibukan anyar ya iku dadi penulis. Dhèwèké wis ngetokaké buku perdanane kanthi judhul Melukis Pelangi sing wis ngalami cithak ulang. Buku iki isiné cathetan atine lan perdalanan sakdawane urip tekan saiki.[2]

Filmography[besut | besut sumber]

Sinetron[besut | besut sumber]

Achievement[besut | besut sumber]

Oki lan KCB[besut | besut sumber]

Oki mulane ndaftar kanggo peran Husna sajeroning filem Ketika Cinta Bertasbih, nanging saklawase karantina, dhèwèké disaranake déning juri kanggo mlebu sajeroning golongan lelakon Anna. Sanajan kaget lan minim persiapan kanggo meragake karakter Anna, akhire Oki kepilih kanggo dadi tokoh Anna.[4]

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

Prestasi[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c [1] Oki Setiana Dewi (diaksés tanggal 15 September 2011)
  2. [2] Oki Setiana Dewi (diaksés tanggal 15 September 2011)
  3. a b c [3] Oki Setiana Dewi (diaksés tanggal 15 September 2011)
  4. [4] Oki Setiana Dewi (diaksés tanggal 15 September 2011)
  5. a b [5] Oki Setiana Dewi (diaksés tanggal 15 September 2011)