Now You See Me 2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Now You See Me 2
Now You See Me 2 poster.jpg
Theatrical release poster
DisutradaraniJon M. Chu
Diprodhuseri
DiskénariyoniEd Solomon
Carita déning
  • Ed Solomon
  • Peter Chiarelli
AdhedhasarParaga
déning Boaz Yakin
Edward Ricourt
Dibintangi
DimusikiBrian Tyler
SinématografiPeter Deming
Dibesut déningStan Salfas
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningSummit Entertainment
Tanggal metu
  • Juni 6, 2016 (2016-06-06) (New York City)
  • Juni 10, 2016 (2016-06-10) (United States)
Suwéné
129 menit[1]
NagaraAmérikah Sarékat
BasaBasa Inggris
Rantaman$90 yuta[2][3]
Kalarisan$334.9 yuta[4]

Now You See Me 2 (utawa karan Now You See Me: The Second Act) ya iku filem thriler saka Amérikah Sarékat kang digawé taun 2016. Film iki awujud sambungan (sekuel) saka film sadurungé, ya iku Now You See Me (2013). Film kang disutradarani Jon M. Chu, juru paragané antarané Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Daniel Radcliffe, Morgan Freeman, Michael Caine lan Lizzy Caplan.[5][6]

Ing tanggal 25 November 2014, Mark Ruffalo mratélakaké léwat Facebook yèn proyek film wis diwiwiti kanthi njupuk panggonan ing London, Inggris. Lan ing tanggal 11 Maret 2015, njupuk gambaré ana ing Makau, antarané Macau Science Center. Kepara, tanggal 22 Mèi 2015, CEO Lionsgate, Jon Feltheimer mratélakaké uga yèn sawisé film iki rampung, bakal gawé film susulan kanthi sesirah Now You See Me 3.[7][8][9]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "NOW YOU SEE ME 2 (12A)". British Board of Film Classification. June 6, 2016. Retrieved June 8, 2016.
  2. "'Finding Dory,' Independence Day 2,' 'Warcraft,' 'Conjuring 2,' And The June Box Office Preview". Forbes.com.
  3. "Box Office: 'Conjuring 2' to Ward Off 'Warcraft,' 'Now You See Me 2'". Variety.com.
  4. "Now You See Me 2 (2016)". Box Office Mojo. Retrieved November 2, 2016.
  5. White, Dave (June 1, 2016). "'Now You See Me 2' Review". TheWrap. Retrieved June 20, 2016.
  6. Watson, Sophia (June 17, 2016). "Review: Now You See Me 2". Filmink. Retrieved June 20, 2016.
  7. Adam Chitwood (November 25, 2014). "NOW YOU SEE ME 2 Title Revealed". Collider. Retrieved November 26, 2014.
  8. H. Shaw-Williams. "'Now You See Me 2′ Official Title Revealed". Screen Rant. Retrieved November 26, 2014.
  9. Aria, Lily (December 22, 2014). "Official Title For 'Now You See Me' Sequel Revealed: 'Now You See Me 2: The Second Act' Release Date Set For 2016; Cast Details And Plot Unleashead". Retrieved February 12, 2015.

Pranala njaba[besut | besut sumber]