Ngrata, Kismantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngrata
Désa
Ngrata kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Ngrata
Ngrata
Ngrata kapernah ing Jawa Tengah
Ngrata
Ngrata
Ngrata kapernah ing Indonésia
Ngrata
Ngrata
Koordhinat: 7°53′27″S 111°13′08″E / 7.8909568°S 111.2189233°E / -7.8909568; 111.2189233Koordhinat: 7°53′27″S 111°13′08″E / 7.8909568°S 111.2189233°E / -7.8909568; 111.2189233
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanKismantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.16.2004

Ngrata iku désa ing Kacamatan Kismantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)