Bugelan, Kismantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bugelan
Désa
Bugelan kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Bugelan
Bugelan
Bugelan kapernah ing Jawa Tengah
Bugelan
Bugelan
Bugelan kapernah ing Indonésia
Bugelan
Bugelan
Koordhinat: 7°55′13″S 111°11′53″E / 7.9202737°S 111.1980575°E / -7.9202737; 111.1980575Koordhinat: 7°55′13″S 111°11′53″E / 7.9202737°S 111.1980575°E / -7.9202737; 111.1980575
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanKismantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.16.2003

Bugelan iku désa ing Kacamatan Kismantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)