Ngluyu, Nganjuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngluyu
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgluyu
Ngluyu kapernah ing Jawa Wétan
Ngluyu
Ngluyu
Ngluyu kapernah ing Indonésia
Ngluyu
Ngluyu
Koordhinat: 7°26′27″S 111°59′11″E / 7.44079°S 111.98637°E / -7.44079; 111.98637Koordhinat: 7°26′27″S 111°59′11″E / 7.44079°S 111.98637°E / -7.44079; 111.98637
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNganjuk
Kodhe laladan
administrasi
35.18.18

Ngluyu iku kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.