Baron, Nganjuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Baron
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBaron
Baron kapernah ing Jawa Wétan
Baron
Baron
Baron kapernah ing Indonésia
Baron
Baron
Koordhinat: 7°35′05″S 112°03′04″E / 7.58474°S 112.05121°E / -7.58474; 112.05121Koordhinat: 7°35′05″S 112°03′04″E / 7.58474°S 112.05121°E / -7.58474; 112.05121
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNganjuk
Kodhe laladan
administrasi
35.18.10

Baron iku kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)