Ngetos, Nganjuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngetos
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgetos
Ngetos kapernah ing Jawa Wétan
Ngetos
Ngetos
Ngetos kapernah ing Indonésia
Ngetos
Ngetos
Koordhinat: 7°44′45″S 111°49′43″E / 7.74587°S 111.82862°E / -7.74587; 111.82862Koordhinat: 7°44′45″S 111°49′43″E / 7.74587°S 111.82862°E / -7.74587; 111.82862
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNganjuk
Kodhe laladan
administrasi
35.18.02

Ngetos iku kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.