Gondhang, Nganjuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gondhang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGondang
Gondhang kapernah ing Jawa Wétan
Gondhang
Gondhang
Gondhang kapernah ing Indonésia
Gondhang
Gondhang
Koordhinat: 7°31′28″S 111°59′38″E / 7.52446°S 111.99392°E / -7.52446; 111.99392Koordhinat: 7°31′28″S 111°59′38″E / 7.52446°S 111.99392°E / -7.52446; 111.99392
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNganjuk
Kodhe laladan
administrasi
35.18.17

Gondhang iku kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.