Nglaran, Tulakan, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nglaran
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNglaran
Nglaran kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Nglaran
Nglaran
Nglaran kapernah ing Jawa Wétan
Nglaran
Nglaran
Nglaran kapernah ing Indonésia
Nglaran
Nglaran
Koordhinat: 8°13′08″S 111°14′01″E / 8.21878°S 111.23361°E / -8.21878; 111.23361Koordhinat: 8°13′08″S 111°14′01″E / 8.21878°S 111.23361°E / -8.21878; 111.23361
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanTulakan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.10.2002

Nglaran iku désa ing Kacamatan Tulakan, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)