Menyang kontèn

Ngasem, Ngajung, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngasem
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgasem
Ngasem kapernah ing Kabupatèn Malang
Ngasem
Ngasem
Ngasem kapernah ing Jawa Wétan
Ngasem
Ngasem
Ngasem kapernah ing Indonesia
Ngasem
Ngasem
Koordhinat: 8°05′33″S 112°33′06″E / 8.09257°S 112.55155°E / -8.09257; 112.55155Koordhinat: 8°05′33″S 112°33′06″E / 8.09257°S 112.55155°E / -8.09257; 112.55155
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanNgajung
Kodhe laladan
administrasi
35.07.20.2003

Ngasem iku désa ing Kacamatan Ngajung, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.