Ngajum, Ngajung, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngajum
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgajum
Ngajum kapernah ing Kabupatèn Malang
Ngajum
Ngajum
Ngajum kapernah ing Jawa Wétan
Ngajum
Ngajum
Ngajum kapernah ing Indonésia
Ngajum
Ngajum
Koordhinat: 8°06′01″S 112°32′25″E / 8.10019°S 112.5402°E / -8.10019; 112.5402Koordhinat: 8°06′01″S 112°32′25″E / 8.10019°S 112.5402°E / -8.10019; 112.5402
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanNgajung
Kodhe laladan
administrasi
35.07.20.2001

Ngajum iku désa ing Kacamatan Ngajung, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)