Menyang kontèn

Negari, Banjarangkan, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Negari
Désa
Negari kapernah ing Kabupatèn Klungkung
Negari
Negari
Negari kapernah ing Bali
Negari
Negari
Negari kapernah ing Indonesia
Negari
Negari
Koordhinat: 8°33′52″S 115°22′35″E / 8.56437°S 115.37652°E / -8.56437; 115.37652Koordhinat: 8°33′52″S 115°22′35″E / 8.56437°S 115.37652°E / -8.56437; 115.37652
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanBanjarangkan
Kodhe laladan
administrasi
51.05.02.2001

Negari iku désa ing Kacamatan Banjarangkan, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Banjarangkan, Klungkung