Native Deen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Native Deen kang nembe konser ing Jakarta, Indonesia

Native Deen inggih punika salah satunggalipun grup band rap muslim saking Amerika Serikat. Band punika gadhahi tiga personel inggih punika:

  1. Joshua Salam
  2. Naeem Muhammad
  3. Abdul-Malik Ahmad

Native Deen dipunbentuk amargi badhe syiar agami Islam ngangge tembang. Asma Native Deen punika dipundamel saking campuran basa Arab lan basa Inggris.

Sejarah Dipunbentuk Native Deen[sunting | sunting sumber]

Native Deen miwiti karir saking nembang piyambak ing salah satunggalipun pagelaran inggih punika ‘’Camping Muslim Youth of North America (MYNA)’’. Sesampunipun punika katiga personel Native Deen sareng- sareng damel grup Native Deen ugi kangge syiar agami Islam.

Karir[sunting | sunting sumber]

Native Deen miwiti saking rekaman ing taun 2000, sesampunipun punika Native Deen pindah saking Midwest ing Washington DC. Ing taun 2005 Native Deen nembe damel album kang no setunggal. 2 taun sesampunipun punika damel album kaping kalih. Native Deen saged terkenal amargi acara radio ingkang gadhahi tema On The Scene with ‘’Native Deen’’ kang dipunsiaraken ing Islamic Brodcasting Network (IBM) website. Native Deen sampun tour ing negara- negara inggih punika Amerika, Turki, Dubai, Mesir, ngantos Palestina. Piyambaipun sampun gadhahi Mahabba Award 2006.[1] Sapanunggalipun punika Native Deen kolaborasi kalian Tabib Qiu saking Soul Id ingkang nembe konser ing America Pasific Place, Jakarta. Native Deen gadhahi impian kangge saged nembang ngangge basa Indonesia.[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)www.bangadang.com(dipuntingali tanggal 20 Agustus 2011)
  2. ^ (id)magazindo.com(dipuntingali tanggal 20 Agustus 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Native_Deen&oldid=832270"