Najib Razak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Najib Razak

Dato' Sri Mohd Najib bin Tun Haji Abdul Razak utawa biyasa disapa Najib Tun Razak (lair ing Kuala Lipis, Pahang, Federasi Malaya, 23 Juli 1953; umur 65 taun) iku Mahamantri Malaysia wiwit 3 April 2009 sawisé mengku kalungguhan minangka Wakil Mahamantri Malaysia ing sangisoré pamaréntahan Abdullah Badawi wiwit 7 Januari 2004, saliyané dadi anggota parlemen saka Pekan, Pahang. Najib Razak iku putra lanang mantan mahamantri Malaysia sing kaloro, Tun Abdul Razak Dato' Hussein.

Réferènsi lan pranala jaba[besut | besut sumber]


Kalungguhan pulitik
Kang sadurungé
Abdullah Ahmad Badawi
Wakil Mahamantri Malaysia
2004 – 2009
Kang sawisé
Muhyiddin Yassin
Kang sadurungé
Abdullah Ahmad Badawi
Mantri Keuangan Malaysia
2008 – 2018
Kang sawisé
Lim Guan Eng
Kang sadurungé
Abdullah Ahmad Badawi
Mahamantri Malaysia
2009 – 2018
Kang sawisé
Mahathir Mohammad


Cithakan:Mahamantri Malaysia Cithakan:Wakil Mahamantri Malaysia