Najib Razak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Najib Razak

Dato' Sri Mohd Najib bin Tun Haji Abdul Razak utawa biasa disapa Najib Tun Razak (lair ing Kuala Lipis, Pahang, Federasi Malaya, 23 Juli 1953; umur 63 taun) iku Perdana Menteri Malaysia wiwit 3 April 2009 sawisé mengku jabatan minangka Wakil Perdana Menteri Malaysia ing sangisoré pamaréntahan Abdullah Badawi wiwit 7 Januari 2004, saliyané dadi anggota parlemen saka Pekan, Pahang. Najib Razak iku putra lanang mantan perdana menteri Malaysia sing kaloro, Tun Abdul Razak Dato' Hussein.

Referensi lan pranala jaba[besut | besut sumber]


Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Abdullah Ahmad Badawi
Wakil Perdana Menteri Malaysia
2004 – 2009
Diganti déning:
Muhyiddin Yassin
Sing mengku  sadurungé:
Abdullah Ahmad Badawi
Menteri Keuangan Malaysia
2008 – 2009
Diganti déning:
TBD
Sing mengku  sadurungé:
Abdullah Ahmad Badawi
Perdana Menteri Malaysia
2009 – saiki
Diganti déning:
Isih njabat



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Najib_Razak&oldid=1092961"