Menyang kontèn

Munggu, Mengwi, Badung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Munggu
Désa
Munggu kapernah ing Kabupatèn Badung
Munggu
Munggu
Munggu kapernah ing Bali
Munggu
Munggu
Munggu kapernah ing Indonesia
Munggu
Munggu
Koordhinat: 8°37′13″S 115°07′39″E / 8.62041°S 115.12744°E / -8.62041; 115.12744Koordhinat: 8°37′13″S 115°07′39″E / 8.62041°S 115.12744°E / -8.62041; 115.12744
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBadung
KacamatanMengwi
Kodhe laladan
administrasi
51.03.02.2001

Munggu iku désa ing Kacamatan Mengwi, Kabupatèn Badung, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Mengwi, Badung