Mr. Krabs

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gambar mr. Krab

Mr. Eugene H. Krabs ya iku karakter fiksi serial kartun SpongeBob SquarePants.[1] Dhèwèké manggon ing omah kang wujude jangkar bareng anake, Pearl Krabs.[1] Dhèwèké dhuwe mungsuh kang jenenge Sheldon Plankton, sig duwé restoran Chum Bucket kang dagangane ora tau payu (walikane Krusty Krab).[1] Ana ing episode Friend or Foe, nyeritakake yèn ket bayi dhèwèké kekancan. Dhèwèké dadi mungsuhan amerga resep.[1] Sawise iku Plankton kerep nyoba nyolong resep rahasia Krabby Patty.[1]

Uripe Mr. Krabs[besut | besut sumber]

Mr. Krab duwé restoran kang jenenge Krusty Krab, panggonan kerjane SpongeBob lan Squidward.[1] Dhèwèké tresna banget karo dhuwit, dhèwèké ora gelem ngewenehi dhuwit sithik-sithika senajan wis sugih banget.[1] Mr. Krabs mungsuhan karo Plankton, arep kabèh rencanane Plankton kanggo njupuk resep Krabby Patty ora kasil.[1] Mr. Krabs biasane sedih lan utawa ngamuk yèn kelangan dhuwit senajan mung saksen.[1] Nanging, ana ing saperangan episode dhèwèké ora sedih rikala kelangan dhuwit, kaya Selling Out lan Grandpapy the Pirate.[1] Mr. Krabs manggon bareng anake. Pearl ing omah kang wujude jangkar.[1] Mr. Krab uga pelit karo anake dhewe, kaya nggawe perkawis kang ora disenengi déning Pearl ing dina ulng tahune, ngeweneke biskuit karo saus mawa pizza kanggo pesta bantal Pearl ing The Slumber Party, lsp.[1] Mr. Krabs duwé cacing kang jenenge Mr, Doodle, dhèwèké ora tahu ketok ing sekitar omah nanging metu rikala Mr. Krabs mlaku-mlaku.[1]

Uripe sadurunge Seri[besut | besut sumber]

Ing episode Friend or Foe, dhèwèké (perangan pisanan) lan Karen (turahane) nyeritakake dhèwèké lahir barengan karo Plankton, kanca apike Mr. Krabs rikala iku.[2] Dhèwèké lan ibune kereb éntuk pambyantu saka Old Man Jenkins.[2] Sawijining dina rikala dhèwèké lan Plankton lagi mlaku-mlaku, dhèwèké weruh wong adol burger sugih, bocah kaloron kepikiran kanggo nglakoni sing padha.[2] Dhèwèké ngadol burger gaweane dhéwé nanging bocah kang nuku malah lara.[2] Dhèwèké nawakake burger marang Old Man Jenkins, dhèwèké malah seda.[2] Kekancane antarane Mr. Krab lan Plankton pedot ing kono, nanging Mr. Krabs nemokake resep kang banjur dadi resep Krabby Patty.[2]

Ing episode Grandpappy the Pirate, dhèwèké rikala bayi manggon ing kapal bajak laut Simbahe.[2] Rikala wis gedhe, dhèwèké uga dadi bajak laut lan dhuwe kapal dhewe.[2] Rikala dhèwèké mbayar upah kanggo anak buahe, durung kabèh éntuk bayaran, bandha-bandhane malah wis entek.[2] Dhèwèké banjue njupuk kerang kang bakal dadi cagak ing ngarep Krusty krab lan lunga.[2]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m (id)otak kapitalis Mr. Krabs (dipunundhuh tanggal 20 februari 2013)
  2. ^ a b c d e f g h i j (id)Bajak Laut (dipunundhuh tanggal 20 februari 2013)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mr._Krabs&oldid=1082721"