Mr. Krabs

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambar mr. Krab

Mr. Eugene H. Krabs ya iku paraga fiksi serial kartun SpongeBob SquarePants.[1] Dhèwèké manggon ing omah kang wujudé jangkar bareng anaké, Pearl Krabs.[1] Dhèwèké duwé mungsuh kang jenengé Sheldon Plankton, sig duwé restoran Chum Bucket kang dagangané ora tau payu (walikané Krusty Krab).[1] Ana ing episode Friend or Foe, nyaritakaké yèn ket bayi dhèwèké kekancan. Dhèwèké dadi mungsuhan amarga resep.[1] Sawisé iku Plankton kerep nyoba nyolong resep rahasia Krabby Patty.[1]

Panguripan Mr. Krabs[besut | besut sumber]

Mr. Krab duwé restoran kang jenenge Krusty Krab, panggonan kerjané SpongeBob lan Squidward.[1] Dhèwèké tresna banget karo dhuwit, dhèwèké ora gelem ngewenehi dhuwit sithik-sithika sanajan wis sugih.[1] Mr. Krabs mungsuhan karo Plankton, arep kabèh gegayuhané Plankton kanggo njupuk resep Krabby Patty ora kasil.[1] Mr. Krabs racaké sedhih lan utawa ngamuk yèn kelangan dhuwit sanajan mung saksen.[1] Nanging, ana ing sapérangan episode dhèwèké ora sedih rikala kelangan dhuwit, kaya Selling Out lan Grandpapy the Pirate.[1] Mr. Krabs manggon bareng anaké. Pearl ing omah kang wujudé jangkar.[1] Mr. Krab uga cethil karo anaké dhéwé, kaya nggawe perkara kang ora disenengi déning Pearl ing dina ulang tahuné, ngeweneke biskuit karo saus mawa pizza kanggo pista bantal Pearl ing The Slumber Party, lsp.[1] Mr. Krabs duwé cacing kang jenenge Mr, Doodle, dhèwèké ora tahu ketok ing kiwa-tengené omah nanging metu rikala Mr. Krabs mlaku-mlaku.[1]

Uripé sadurungé Seri[besut | besut sumber]

Ing episode Friend or Foe, dhèwèké (pérangan pisanan) lan Karen (turahané ) nyaritakaké dhèwèké lair barengan karo Plankton, kanca apike Mr. Krabs rikala iku.[2] Dhèwèké lan ibune kereb éntuk pambyantu saka Old Man Jenkins.[2] Sawijining dina rikala dhèwèké lan Plankton lagi mlaku-mlaku, dhèwèké weruh wong adol burger sugih, bocah kaloron kepikiran kanggo nglakoni kang padha.[2] Dhèwèké ngadol burger gaweané dhéwé nanging bocah kang nuku malah lara.[2] Dhèwèké nawakaké burger marang Old Man Jenkins, dhèwèké malah séda.[2] Kekancané antarané Mr. Krab lan Plankton pedot ing kono, nanging Mr. Krabs nemu resep kang banjur dadi resep Krabby Patty.[2]

Ing episode Grandpappy the Pirate, dhèwèké rikala bayi manggon ing kapal bajak laut Simbahe.[2] Rikala wis gedhé, dhèwèké uga dadi bajak laut lan dhuwe kapal dhéwé.[2] Rikala dhèwèké mbayar upah kanggo anak buahe, durung kabèh éntuk bayaran, bandha-bandhané malah wis entek.[2] Dhèwèké banjue njupuk kerang kang bakal dadi cagak ing ngarep Krusty krab lan lunga.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m otak kapitalis Mr. Krabs (dipunundhuh tanggal 20 februari 2013)
  2. a b c d e f g h i j Bajak Laut (dipunundhuh tanggal 20 februari 2013)