Plankton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Fotomontag organisme plankton

Plankton ya iku organisme mikroskopis yang ngambang bébas ing arus segara lan banyu liyané. Plankton ana loro jinise ya iku kan kaya tanduran cilik disebut fitoplankton lan kang kaya kewan cilik disebut zooplankton. Tembung plankton asalé saka basa yunani planktos kang artine keli.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]