Plankton

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Fotomontag organisme plankton

Plankton ya iku organisme mikroskopis yang ngambang bebas ing arus segara lan banyu liane. Plankton ana loro jinise ya iku kan kaya tanduran cilik disebut fitoplankton lan kang kaya kewan cilik disebut zooplankton. Tembung plankton asale saka basa yunani planktos kang artine keli.[1]

Cathetan sikil[sunting | besut sumber]

  1. ^ (id)Plankton
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Plankton&oldid=996383"