Plankton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Fotomontag organisme plankton

Plankton yaiku organisme mikroskopis yang ngambang bébas ing arus segara lan banyu liyané. Plankton ana loro jinisé yaiku kan kaya tuwuhan cilik karan fitoplankton lan kang kaya kéwan cilik karan zooplankton. Tembung plankton asalé saka basa yunani planktos kang tegesé keli.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]