Plankton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Fotomontag organisme plankton

Plankton ya iku organisme mikroskopis yang ngambang bébas ing arus segara lan banyu liyané. Plankton ana loro jinisé ya iku kan kaya tanduran cilik karan fitoplankton lan kang kaya kéwan cilik karan zooplankton. Tembung plankton asalé saka basa yunani planktos kang tegesé keli.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]