Chum Bucket

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Chum Bucket yaiku salah sawijining warung ing kartun SpongeBob SquarePants. Restoran iki diduweni dening Plankton, mungsuh selawasé juragan saka Krusty Krab, Mr. Krabs. Plankton duwé pepenginan nyolong resep sesandhi Krabby Patty, kadhangkala dheweke entuk resep sing palsu.

Jeneng saka restoran iki ya iku plesetab ing "ember Chum", ya iku wadhah bahan kewan utawa tetuwuhan, kayata endhas iwak lan jagung kang disigar, biasané dibuwang ing lumahing banyu kanggo narik kawigatené iwak. Mung sawise Raja Neptune dituduh lan mbengkongake Pak Krabs amarga dinuga nyolong makutha, nalika iku pancen luputé Plankton, mula dheweke adol Krabby Patty sing enak ing kene ... nanging namung sedhela. Ing episode Friend and Foe, dheweke nerangake sawatara resep-resep burger sing ala sing digawé ya iku tinta cumi lan sajumput chum.

Menu[besut | besut sumber]

Biasané menu Chum Bucket duwé tembung "Chum", yaiku:

  • Burger Chum.
  • Chum Fries.
  • Chum Shake.
  • Chum Stick.
  • Chumbalaya.
  • Cili Chum.
  • Pie Chum.
  • Chummy Joes.

Nalika rusak[besut | besut sumber]

  • Imitation Krabs - Plankton (ing njero robot) mlaku menyang ember Chum nalika robot kepengin njeblug lan njeblug Chum Bucket.
  • Ember ember Manis - SpongeBob lan Patrick ngganti Chum Bucket dadi Krusty Krab lan Pak. Krabs mbalekaké.
  • Stanley S. SquarePants - Stanley ndemek soko njero Ember Chum lan ember Chum dirusak.
  • Mati kanggo Bunder - Dirusak dening pie bom sing ngempel ing rai Squidward lan ngunekke ngisor Bikini ngisor .
  • Plato Krusty - Kripik amarga kekuwatan mesin pangresik sing digunakake SpongeBob kanggo ngresiki piring lan ngrusak Bikini Bottom ngisor .
  • Geser Whistle Stooges - Squidward njupuk truk bahan bakar lan nyemplungake menyang Ember Chum lan Krusty Krab nganti rusak.

Mantan pegawé[besut | besut sumber]

  • SpongeBob - Ing episode Welcome to Chum Bucket, dheweke kerja amarga Pak. Krabs kélangan main kertu nglawan Plankton lan milih Pak. Krabs minangka kontrak SpongeBob. Plankton ngasilake SpongeBob menyang Pak. Krabs amarga ora masak Krabby Patties. Dheweke uga nghias Ember Chum ing episode Manis Baldi Manis .
  • Patrick - Ing episode The Fry Cook Games, dheweke dadi karyawan ing Chum Bucket limang menit sadurunge Olimpiade Masak wiwit. Ing episode Chum Bucket Supreme, dheweke nggawe pariwara. Dheweke uga macaki Ember Chum ing episode Manis Baldi Manis .
  • Stanley - Dheweke dikirim kerja ing Chum Bucket lan banjur numpes ember Chum Bucket ing dina kapisan kerja.
  • Squidward - Dheweke macaki Chum Bucket ing episode Bucket Manis . Dheweke uga kerja ing The SpongeBob SquarePants Movie amarga kontrol pikiran.
  • Warga Bikini Bottom - Plankton ngontrol kabeh pedunung Bikini Bottom kanthi kontrol pikiran.

Deleng uga[besut | besut sumber]