Monotremata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Monotremata
Echidna - melbourne zoo.jpg
Echidna (Tachyglossus aculeatus).
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Subfilum: Vertebrata
Superklas: Tetrapoda
Klas: Mamalia
Subklas: Prototheria
Ordho: Monotremata
Bonaparte, 1837

Monotremata iku kéwan mamalia ora duwé pèntil susu, nanging tetep duwé klanjer susu. Artiné, monotremata nyukupi syarat kanggo mlebu ing kelas. Senadyan platypus ngendhog nanging kagolong ing kelas amarga nyusoni anaké.