Monotremata

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Monotremata
Echidna (Tachyglossus aculeatus).
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
Subfilum: Vertebrata
Superkelas: Tetrapoda
kelas: Mamalia
Subkelas: Prototheria
ordo: Monotremata
Bonaparte, 1837

Monotremata iku kéwan mamalia ora duwé pèntil susu, nanging tetep duwé kelenjar susu. Artiné, monotremata nyukupi syarat kanggo mlebu ing kelas. Senadyan platypus ngendhog nanging kagolong ing kelas amarga nyusoni anaké.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Monotremata&oldid=833600"