Pakèl: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
 
==Dheskripsi==
Dhuwur wite[[wit]]e bisa nganti watara 10-30 m, kulit pange abu-abu semu soklat, kasar lan pecah-pecah, godhonge bentuk lanset, pucuke lancip. werna kembange sumu biru ing malai. wohe gedhe, bentuke bunder arupa endhog, daging wohe akeh serate, rasane kecut semu legi, wijine gedhe. pakel enak dipangan langsung, digawe sirup, manisan utawa rujak.
 
==cathetan sikil==
586

besutan

Menu navigasi