Gendéra Dominika: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.7.2) (bot Menambah: vi:Quốc kỳ Dominica)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
[[Gambar:Flag of Dominica.svg|right|thumb|250px|[[Gambar:FIAV 111111.svg|23px]] Rasio Gendéra: 1:2]]
'''Gendéra [[Dominika]]''' diadopsi wiwit tanggal [[3 November]] [[1978]] kanthi wujud kang rubah ing [[taun]] [[1981]], [[1988]], lan taun [[1990]]. Gendéra Dominika iki ndhuweni latar mburi kanthi [[werna]] [[ijo]], kanti wujud bunderan werna [[abang]] ing tengah-tengah kapengkar gambar [[Kaisar Amazon|Kakaktua Sisserou]] utawa misur kanthi jeneng (''Amazona imperialis'') lan diubengi dèning sepuluh [[bintang]] - kang ngelambangake ka-sepuluh [[paroki]] ing negara [[Dominika]], saha wangun garis ''horisontal'' lan ''vertikal'' kang kaperang dèning telu werna ([[kuning]], [[ireng]], lan [[putih]]).Sepuluh bintang kang makili porki yaiku :[[Parish, Dominica|St. Andrew]], [[Saint David Parish, Dominica|St. David]], [[Saint George Parish, Dominica|St. George]], [[Saint John Parish, Dominica|St. John]], [[Saint Joseph Parish, Dominica|St. Joseph]], [[Saint Luke Parish, Dominica|St. Luke]], [[Saint Mark Parish, Dominica|St. Mark]], [[Saint Patrick Parish, Dominica|St. Patrick]], [[Saint Paul Parish, Dominica|St. Paul]], [[Saint Peter Parish, Dominica|St. Peter]]) lan wena abang makili kaadilan sosial.
 
== Sajarah disain ==
 
<gallery>
 
{{clear}}
== Deleng uga ==
* [[Lambang Dominika]]
 
== Pranala jaba ==
{{commonscat|Flags of Dominica}}
* {{FOTW|id=dm|title=Dominika}}
4.283

besutan

Menu navigasi