Naraguna:Botrie

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    Wikipedia-logo-v2.svg

    BOTrie

    Operator: Riemogerz
    Program language: Pywikipediabot
    Source code: interwiki.py, replace.py, welcome.py
    Function: Interwiki, welcome, cosmetic change

    Botrie pirembagan 23 Mei 2012 13.47 (UTC)

    Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Riemogerz rembugan.

    Iki dudu sawijining naraguna siluman.
    Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.