Kaos kaki Natal: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
30 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
+{{rapekna artikel pelatihan}}
Tidak ada ringkasan suntingan
(+{{rapekna artikel pelatihan}})
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
{{rapekna artikel pelatihan}}
[[Gambar:Lakeview New Orleans Christmas stocking 2005.jpg|thumb|250 px|Kaos kaki Natal]]
Kaos kaki [[Natal]] yaiku kaos kaki gedhé utawa kantong kain kang bentuké kaos kaki kang digantung bocah-bocah yèn malem Natal.<ref name="internet2"/> Bocah-bocah ngarep-arep [[Sinterklas]] bakal teka lan ngisi kaos kaki nganggo [[dolanan]], buah, [[dhuwit]], [[logam]], utawa hadiah-hadiah liyane.<ref name="internet2"/>
4.454

besutan

Menu navigasi