Sega krawu: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
37 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: thumb|250px|Sega krawu Gresik '''Sega krawu''' yaiku sega khas saka Gresik, Jawa Wetan. Cirine sega pulen dibungkus godhong gedhang. Lauke suw...)
 
c
[[Kategori:Sega]]
[[kategori:Panganan]]
 
[[id:Nasi krawu]]
[[nl:Nasi krawu]]
148

besutan

Menu navigasi