Menyang kontèn

Indira Gandhi: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
c (r2.5.2) (bot Menambah: lb:Indira Gandhi)
[[ms:Indira Gandhi]]
[[nds:Indira Gandhi]]
[[ne:इन्दिरा गान्धी]]
[[ne:इंदिरा गांधी]]
[[new:ईन्दिरा गान्धी]]
[[nl:Indira Gandhi]]
97

besutan