Ruwatan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
64 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
 
==Larangan==
WongIng kapercayan wong Jawa, ana wanti-wanti supaya wong kang lagi mbobot/ (ngandhut) ojoora pati-pati cerak-cerak (nyedhak) ing papan kang lagi onoana ruwatan. AmargoAmarga doyodaya lan kekuatankakuwatan sekoseka ruwatan kang lagi di patrapke bisobisa marai gugurkegugurake calon ponang jabang bayi. (Ujaré, kakuwatan Sokoiki efeksaka sampingdayaning Ilmu Waringin Sungsang = (aksara caraka di walik diwalik).
 
==Sajarah==
3.255

besutan

Menu navigasi