Buta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Buta ya iku wewayangan kang awujud paraga kang gedhe, dhuwur, rupané èlèk, medeni, rambute gimbal, sipate ala.