Buta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Buta ya iku wewayangan kang awujud paraga kang gedhe, dhuwur, rupané èlèk, medeni, rambute gimbal, sipate ala.