Semin, Semin, Gunungkidul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Réferènsi: ganti kategori using AWB
(+ koordhinat)
c (→‎Réferènsi: ganti kategori using AWB)
 
{{Semin, Gunungkidul}}
 
{{Désa-stub}}
 
[[Kategori:Désa ing Kabupatèn Gunungkidul]]
[[Kategori:Désa ing YogyakartaNgayogyakarta]]
[[Kategori:Semin, Gunungkidul]]
 
 
{{Désa-stub}}
352.737

besutan

Menu navigasi