Ruwatan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Sesajèn: éjaan, replaced: werna → warna
(éjaan, replaced: sejatiné → sajatiné (2), buah-buahan → woh-wohan)
(→‎Sesajèn: éjaan, replaced: werna → warna)
==Sesajèn==
[[Sesajèn]] sing disiapake kanggo upacara adat iki antarané:
*Kain pitung [[wernawarna]]
*[[Wos Jené]]
*Jarum kuning
352.737

besutan

Menu navigasi