Hammerfest: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
24 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Rusia → Ruslan, negari → nagari, Finlandia → Finlan, dusun → dhusun (3), Dhaptar → Pratélan, Dhaftar → Pratélan (4), Denmark → Dhénemarken (2), Mangga mirsani → Ugi pirsani
c (éjaan, replaced: kecamatan → kacamatan (2), desa → désa using AWB)
(éjaan, replaced: Rusia → Ruslan, negari → nagari, Finlandia → Finlan, dusun → dhusun (3), Dhaptar → Pratélan, Dhaftar → Pratélan (4), Denmark → Dhénemarken (2), Mangga mirsani → Ugi pirsani)
|native_name = <!-- for cities whose native name is not in English -->
|nickname =
|settlement_type =[[DhaftarPratélan désa ing NorwegiaNurwègen|Désa]] ing [[NorwegiaNurwègen]]
|motto =
<!-- images and maps ----------->
|pushpin_label_position =
|pushpin_mapsize =
|pushpin_map_caption =Lokasi ing NorwegiaNurwègen
<!-- Location ------------------>
|subdivision_type = Negara
|subdivision_name = {{flag|Norway}}
|subdivision_type1 = [[DhaftarPratélan désa ing NorwegiaNurwègen|Désa]]
|subdivision_name1 =
|subdivision_type2 =[[Wilayah ing NorwegiaNurwègen|Wilayah]]
|subdivision_name2 =
|subdivision_type3 =
}}
[[Gambar:Hammerfest Juni 2005.jpg|290px|right|Hammerfest]]
'''Hammerfest''' punika '''[[DhaftarPratélan désa ing Norwegia|désa]]''' ingkang dumunung ing kacamatan [[Finnmark]] ing negarinagari [[Norwegia]]. Sawetawis dusundhusun ingkang dumunung wonten ing ngriki ing antawisipun [[Rypefjord]], [[Forsøl]], [[Hønsebybotn]], [[Akkarfjord]], lan [[Kårhamn]]<ref>[http://goo.gl/maps/x6lyi Dunungipun Hammerfest]</ref>.
 
Tlatah punika dumados saking tiga pulo ageng, inggih punika : [[Kvaløya, Finnmark|Kvaløya]], [[Sørøya]], lan [[Seiland]]. Pulo-pulo alit sanèsipun kados [[Lille Kamøya, Hammerfest|Lille Kamøya]] lan [[Kamøya]] ugi duunung ing kacamatan punika. Kathahipun dusundhusun-dusundhusun punika bote kahubung kanthi margi dhumateng dharatan Norwegia. Namung Kvaløya ingkang kahubung langkung kreteg [[Kreteg Kvalsund|Kvalsund]].
 
==Kitha kembar==
Hammerfest kagungan kitha kembaran :
*{{flagicon|Sweden}} &ndash; [[Haparanda]] <ref>{{cite web|title=Cities in the counties of Norrbotten and Västerbotten and their twin-cities in Finland, Norway and Russia|url=http://www.barents.fi/images/20040414155139.pdf|publisher=The Barents portal|date=April 2004|accessdate=2008-12-08}} {{Dead link|date=September 2010|bot=H3llBot}}</ref>
*{{flagicon|DenmarkDhénemarken}} &ndash; [[Ikast]], [[DenmarkDhénemarken]] <ref name="Norden">{{cite web|publisher=Norden.no|url=http://www.norden.no/vennskap_oversikt.html|title=Vennskapsamarbeid|language=NorwegianNurwègenn}}</ref>
*{{flagicon|Russia}} &ndash; [[Kola (town)|Kola]], [[RusiaRuslan]] <ref>{{cite web|url=http://www.kolatravel.com/kola.htm|title=Welcome to Kola village|accessdate=8 December 2008|publisher=Kola Travel}}</ref>
*{{flagicon|South Korea}} &ndash; [[Mokpo]], [[Koréa Kidul]]<ref>[http://eng.mokpo.go.kr/home/eng/introduction/sister/hammerfest/ Hammerfest, Norwegia]</ref>
*{{flagicon|USA}} &ndash; [[Petersburg, Alaska|Petersburg]], [[Alaska]], [[Amérika Sarékat]] <ref>{{cite web|publisher=Gov.state.ak|url=http://www.gov.state.ak.us/trade/2005/sister_states.php|title=Alaska's Sister States & Sister Cities}}</ref>
*{{flagicon|Finland}} &ndash; [[Tornio]], [[FinlandiaFinlan]] <ref>{{cite web|publisher=Tornio.fi|url=http://www.tornio.fi/Ystavyyskaupungit#Ha|title=Tornio Twin Cities}}</ref>
*{{flagicon|Sweden}} &ndash; [[Trelleborg Municipality|Trelleborg]], [[Swedia]] <ref name="Norden"/>
*{{flagicon|Argentina}} &ndash; [[Ushuaia]], [[Argentina]] {{Citation needed|date=December 2007}}
 
==ManggaUgi mirsanipirsani==
*[[DhaftarPratélan désa ing Norwegia]]
 
==Réferènsi==
{{Reflist}}
 
[[Kategori:DhaptarPratélan désa ing Norwegia]]
 
 
352.737

besutan

Menu navigasi