Hammerfest

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hammerfest
Désa ing Nurwègen
Negara  Norway
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
Hammerfest

Hammerfest punika désa ingkang dumunung ing kacamatan Finnmark ing nagari Nurwègen. Sawetawis dhusun ingkang dumunung wonten ing ngriki ing antawisipun Rypefjord, Forsøl, Hønsebybotn, Akkarfjord, lan Kårhamn[1].

Tlatah punika dumados saking tiga pulo ageng, inggih punika: Kvaløya, Sørøya, lan Seiland. Pulo-pulo alit sanèsipun kados Lille Kamøya lan Kamøya ugi duunung ing kacamatan punika. Kathahipun dhusun-dhusun punika bote kahubung kanthi margi dhumateng dharatan Nurwègen. Namung Kvaløya ingkang kahubung langkung kreteg Kvalsund.

Kitha kembar[besut | besut sumber]

Rypefjord Pinggiran Hammerfest

Hammerfest kagungan kitha kembaran:

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Dunungipun Hammerfest
  2. ^ "Cities in the counties of Norrbotten and Västerbotten and their twin-cities in Finland, Norway and Russia" (PDF). The Barents portal. April 2004. Dijupuk 2008-12-08. [pranala mati]
  3. ^ a b "Vennskapsamarbeid" (ing basa Nurwègenn). Norden.no. 
  4. ^ "Welcome to Kola village". Kola Travel. Dijupuk 8 December 2008. 
  5. ^ Hammerfest, Nurwègen
  6. ^ "Alaska's Sister States & Sister Cities". Gov.state.ak. 
  7. ^ "Tornio Twin Cities". Tornio.fi.