Hammerfest

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hammerfest
Désa ing Norwegia
Negara  Norway
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)
Hammerfest

Hammerfest punika désa ingkang dumunung ing kacamatan Finnmark ing negari Norwegia. Sawetawis dusun ingkang dumunung wonten ing ngriki ing antawisipun Rypefjord, Forsøl, Hønsebybotn, Akkarfjord, lan Kårhamn[1].

Tlatah punika dumados saking tiga pulo ageng, inggih punika : Kvaløya, Sørøya, lan Seiland. Pulo-pulo alit sanèsipun kados Lille Kamøya lan Kamøya ugi duunung ing kacamatan punika. Kathahipun dusun-dusun punika bote kahubung kanthi margi dhumateng dharatan Norwegia. Namung Kvaløya ingkang kahubung langkung kreteg Kvalsund.

Kitha kembar[besut | besut sumber]

Rypefjord Pinggiran Hammerfest

Hammerfest kagungan kitha kembaran :

Mangga mirsani[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Dunungipun Hammerfest
  2. ^ "Cities in the counties of Norrbotten and Västerbotten and their twin-cities in Finland, Norway and Russia" (PDF). The Barents portal. April 2004. Dijupuk 2008-12-08. [pranala nonaktif]
  3. ^ a b "Vennskapsamarbeid" (ing Norwegian). Norden.no. 
  4. ^ "Welcome to Kola village". Kola Travel. Dijupuk 8 December 2008. 
  5. ^ Hammerfest, Norwegia
  6. ^ "Alaska's Sister States & Sister Cities". Gov.state.ak. 
  7. ^ "Tornio Twin Cities". Tornio.fi. 


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hammerfest&oldid=1008181"