Alexis Bouvard: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
c (éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
Miyos wonten ing [[Contamines]], Perancis, kasuksesanipun Bouvard manika kados panemuan wolung komet sarta pangumpulan tabel astronomis [[Yupiter]], [[Saturnus]] kaliyan [[Uranus]]. Manggihi wonten ingkang boten biasa saking gerakanipun planet Uranus, Bouvard ngusulaken kawontenan planet kaping wolu punika ingkang boten bisa punika.<ref name="av">[Anon.] (2001)</ref> Sasampunipun piyambakipun seda, posisi [[Neptunus]] dipuétang dhateng [[John Couch Adams]], lajeng dipunlajengaken dhumateng [[Urbain Le Verrier]], adedhasar pangamatannipun.<ref name="av"/>
 
== ReferensiRujukan ==
{{reflist}}
 
352.737

besutan

Menu navigasi