Alas: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen))
Alas iku wangun kauripan sing kasebar ing donya. Kita bisa nemokaké alas ing laladan [[tropis]] lan ing laladan sing hawané anyep, ing dhataran cendhèk lan ing [[pagunungan]], ing [[pulo]] cilik lan ing [[bawana]] gedhé.
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Alas tropis]]
 
352.737

besutan

Menu navigasi