Karbon dioksida

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Karbon dioksida

Karbon dioksida utawa dat asam arang, simbol kimiané [[CO2]], gas iki kagolong gas buwangan lan gas iki metu nalika manungsa ngetokaké ambegan.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Cithakan:Oxides of carbon

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Karbon_dioksida&oldid=863707"