D'Masiv: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(→‎Sajarah: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
| Background = group_or_band
| birthdate =
| birthplace = {{nagara|IndonesiaIndonésia}} [[Jakarta]], [[IndonesiaIndonésia]]
| birthname =
| deathdate =
| pastmembers =
}}
'''''d'Masiv''''' inggih punika [[grup musik]] saking [[IndonesiaIndonésia]] ingkang manggen ing [[Jakarta]].<ref name="internet1"/> Anggotanipun wonten gangsal, inggih punika Rian Ekky Pradipta (vokal), Dwiki Aditya Marsall (gitaris), Nurul Damar Ramadan (gitaris), Rayyi Kurniawan Iskandar Dinata (bass), lan Wahyu Piadji (drum).<ref name="internet1"/> Nama ''d'Masiv'' sapunika dipunjejeraken kaliyan band band-band ''"papan atas"'' IndonesiaIndonésia kados [[Ungu (grup musik)|Ungu]], [[Nidji]], utawi [[Peterpan]] amargi lagu-lagunipun ingkang misuwur.<ref name="internet1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/d/d_masiv/ '''D'Massiv'''] dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)</ref>
 
== Sajarah ==
352.737

besutan

Menu navigasi