2 (angka)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

2 (loro) yaiku angka, angka lan digit. Iki minangka nomer alami sawise 1 lan sadurunge 3. Iki minangka nomer prima sing paling cilik lan mung genap. Amarga dadi basis saka duality, iku wis pinunjul agama lan spiritual ing akeh budaya.