Mickaël Landreau

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Mickaël Landreau
Mickaël Landreau
Informasi pribadi
Jeneng pepak Mickaël Vincent André-Marie Landreau
Tanggal lair 14 Mèi 1979 (umur 37)
Papan lair Machecoul, Perancis
Dhuwur 1.84 m (6 ft 0 in)
Posisi pamain Kiper
Informasi klub
Klub saiki Lille
Nomer 1
Karir remaja
1995–1996 Nantes
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1996–2006 Nantes[1] 421 (0)
2006–2009 Paris Saint-Germain[2] 114 (0)
2009–kini Lille 105 (0)
Tim nasional
2001–kini Prancis 11 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 29 Mei 2011.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 17 Oktober 2007


Mickaël Landreau (lair ing Machecoul, Prancis, 14 Mei 1979; umur 37 taun) ya iku pemain bal-balan ing posisi kiper saka Lille lan tim nasional bal-balan Prancis sing dhuwur awaké 184 cm.[3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "LANDREAU AGREES NEW NANTES DEAL". Sky Sports. 5 June 2001. Retrieved 17 July 2012. 
  2. ^ "Landreau completes PSG move". Sky Sports. 15 May 2006. Retrieved 17 July 2012. 
  3. ^ "Lille agree Landreau fee". Sky Sports. 28 June 2009. Retrieved 19 March 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]