Mickaël Landreau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mickaël Landreau
Mickaël Landreau
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mickaël Vincent André-Marie Landreau
Dhuwur 184 m (603 ft 8.1 in)
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Lille
Angka 1
Karir nom
1995–1996 Nantes
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1996–2006 Nantes[1] 421 (0)
2006–2009 Paris Saint-Germain[2] 114 (0)
2009–kini Lille 105 (0)
Tim nasioanl
2001–kini Prancis 11 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 29 Mei 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17 Oktober 2007

Mickaël Landreau (lair ing Machecoul, Prancis, 14 Mèi 1979; umur 37 taun) ya iku pemain bal-balan ing posisi kiper saka Lille lan tim nasional bal-balan Prancis sing dhuwur awaké 184 cm.[3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "LANDREAU AGREES NEW NANTES DEAL". Sky Sports. 5 June 2001. Dijupuk 17 July 2012. 
  2. ^ "Landreau completes PSG move". Sky Sports. 15 May 2006. Dijupuk 17 July 2012. 
  3. ^ "Lille agree Landreau fee". Sky Sports. 28 June 2009. Dijupuk 19 March 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]