Mickaël Landreau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Mickaël Landreau
Mickaël Landreau
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mickaël Vincent André-Marie Landreau
Dhuwur 1.84 m (6 ft 12 in)
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Lille
Angka 1
Karir nom
1995–1996 Nantes
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1996–2006 Nantes[1] 421 (0)
2006–2009 Paris Saint-Germain[2] 114 (0)
2009–kini Lille 105 (0)
Tim nasional
2001–kini Prancis 11 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 29 Mèi 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17 Oktober 2007

Mickaël Landreau (lair ing Machecoul, Prancis, 14 Mèi 1979; umur 39 taun) ya iku juru main bal-balan ing posisi kiper saka Lille lan tim nasional bal-balan Prancis sing dhuwur awaké 184 cm.[3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "LANDREAU AGREES NEW NANTES DEAL". Sky Sports. 5 June 2001. Dijupuk 17 July 2012. 
  2. "Landreau completes PSG move". Sky Sports. 15 May 2006. Dijupuk 17 July 2012. 
  3. "Lille agree Landreau fee". Sky Sports. 28 June 2009. Dijupuk 19 March 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]