Dimitri Payet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Dimitri Payet
Payet April 2016.jpeg
Payet main kanggo West Ham United taun 2016
Katerangan priangga
Jeneng dawa Dimitri Payet[1]
Tanggal lair (1987-03-29) 29 Maret 1987 (umur 31)
Papan lair Saint-Pierre, Réunion, France
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)
Posisi main Attacking midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 27
Karir nom
1995–1998 Saint-Philippe
1998–1999 Saint-Pierroise
1999–2003 Le Havre
2003 AS Excelsior
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2005 AS Excelsior 36 (12)
2005–2007 Nantes 33 (5)
2007–2011 Saint-Étienne 129 (19)
2011–2013 Lille 71 (18)
2013–2015 Marseille 72 (15)
2015– West Ham United 31 (9)
Tim nasional
2007–2008 France U21 11 (4)
2010– France 28 (6)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Florent Dimitri Payet (lair ing Réunion, 29 Maret 1987; umur 31 taun) ya iku salahsijiné juru main profèsional teka Perancis sing main kanggo klub West Ham United. Piyambaké biasa main ndhik posisi gelandang.[2]

Payet miwiti karir junioré ndhik klub Saint-Philippe, Saint-Pierroise, Le Havre lan AS Excelsior sakbanjuré miwiti karir senioré ndhik klub Nantes.[3] Piyambaké sempet pindah nang Saint-Étienne sadurungé gabung karo Lille ndhik taun 2011.[4]

Panghargian Individualé[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Squads for 2016/17 Premier League confirmed". Premier League. 1 September 2016. Dijupuk 11 September 2016. 
  2. ^ "La fiche de Dimitri PAYET". Ligue de Football Professionnel. Dijupuk 26 April 2011. 
  3. ^ "Démenti + interview Dimitri Payet". Payet En Force (ing basa French). 8 June 2007. Dijupuk 4 February 2011. 
  4. ^ "Payet completes move to Lille". Agence France Presse. 28 June 2011. Diarsip saka sing asli ing 27 February 2014. Dijupuk 28 June 2011. 
  5. ^ "Ligue 1 Statistics – ESPN FC". espnfc.com. 
  6. ^ "UNFP : Trophées UNFP du football Un TGV Lyon-Paris via Troyes...". UNFP. 17 May 2015. Dijupuk 14 October 2015. 
  7. ^ "PFA awards: Leicester and Spurs dominate Premier League team". BBC Sport. Dijupuk 22 April 2016. 
  8. ^ "Payet scoops Hammer of the Year Award". 3 May 2016. Dijupuk 10 August 2016. 
  9. ^ "UEFA EURO 2016 Team of the Tournament revealed". UEFA.com (Union of European Football Associations). 11 July 2016. Dijupuk 11 July 2016.