Meridian Utama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
panggonan Meridian utama

Meridian Utama ya iku meridian (garis bujur) kang bujuré ana ing 0°.

Meridian Utama saka Kutub Lor ngliwati kutha Greenwich, London ing Inggris, Perancis, Spanyol, Aljazair, Mali, Burkina Faso, Togo, lan Ghana, banjur ngliwati Kutub Kidul.

Pranala njaba[besut | besut sumber]