Meridian Utama

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
panggonan Meridian utama

Meridian Utama yaiku meridian (garis bujur) kang bujuré ana ing 0°.

Meridian Utama saka Kutub Lor ngliwati kutha Greenwich, London ing Inggris, Perancis, Spanyol, Aljazair, Mali, Burkina Faso, Togo, lan Ghana, banjur ngliwati Kutub Kidul.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Meridian_Utama&oldid=834660"