Meridian Utama

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
panggonan Meridian utama

Meridian Utama ya iku meridian (garis bujur) kang bujuré ana ing 0°.

Meridian Utama saka Kutub Lor ngliwati kutha Greenwich, London ing Inggris, Perancis, Spanyol, Aljazair, Mali, Burkina Faso, Togo, lan Ghana, banjur ngliwati Kutub Kidul.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Meridian_Utama&oldid=976732"