Mengwi, Mengwi, Badung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mengwi
Désa
Mengwi kapernah ing Kabupatèn Badung
Mengwi
Mengwi
Mengwi kapernah ing Bali
Mengwi
Mengwi
Mengwi kapernah ing Indonésia
Mengwi
Mengwi
Koordhinat: 8°32′43″S 115°10′01″E / 8.54531°S 115.16708°E / -8.54531; 115.16708Koordhinat: 8°32′43″S 115°10′01″E / 8.54531°S 115.16708°E / -8.54531; 115.16708
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBadung
KacamatanMengwi
Kodhe laladan
administrasi
51.03.02.2009

Mengwi iku désa ing Kacamatan Mengwi, Kabupatèn Badung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Mengwi, Badung