Megati, Selemadeg Wétan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Megati
Désa
Megati kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Megati
Megati
Megati kapernah ing Bali
Megati
Megati
Megati kapernah ing Indonésia
Megati
Megati
Koordhinat: 8°29′14″S 115°03′16″E / 8.48725°S 115.05442°E / -8.48725; 115.05442Koordhinat: 8°29′14″S 115°03′16″E / 8.48725°S 115.05442°E / -8.48725; 115.05442
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg Wétan

Megati iku désa ing Kacamatan Selemadeg Wétan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Selemadeg Wétan, Tabanan